mst

Channel Manager Out Of Home

Standplaats:
Lieshout
Startdatum:
23.07.2018
Einddatum:
21.09.2018
Uren per week:
32

Klant stelt acquisitie n.a.v. deze vacature niet op prijs. Bij niet naleven wordt partij uitgesloten van gunning. 

Waar ga je werken?

Wij zijn Swinkels Family Brewers, een 100% onafhankelijke familiebrouwer met een prachtig bierportfolio van merken als Bavaria, PALM en La Trappe. Hierdoor doen wij dingen anders dan anderen en kunnen we dingen ook anders doen. Het mag bij ons ‘gewoon’ over bier gaan. Dat maakt wie we zijn, met beide benen op de grond. Dat merk je, voel je en proef je.
We ondernemen al 300 jaar vanuit onze gezamenlijke passie voor bier en een goed gevoel voor kwaliteit. Van huis uit hebben we meegekregen om onze eigen koers te varen, de wereld in te gaan en om door te zetten als je ergens in gelooft. 
Met ruim 1.500 collega’s werken wij wereldwijd samen om het beste uit onszelf te halen en de brouwerij nog mooier door te geven aan volgende generaties. 

De functie 
•    Als Trade Marketeer Out of Home ben je er verantwoordelijk voor om de waarde van het bedrijf Swinkels Family Brewers goed onder de aandacht te brengen bij de horeca ondernemers. 
•    Als expert van de focuskanalen (bijvoorbeeld Bar/cafe, restaurants, evenementen en studenten) ben je in de lead om de commerciële doelen te behalen in de kanalen, binnen de gestelde budgetten.
•    Je bent verantwoordelijk voor het bepalen en inzetten van het juiste bierportfolio in de aan jou toegewezen focuskanalen.
•    Voor ieder merk in ieder kanaal bepaal je de juiste mix van zichtbaarheid, aanbeveling, presentatie en activatie om bij te dragen aan de commerciële doelstellingen en het behoud van klanten.
•    Je draagt zorg voor een prominente aanwezigheid van het juiste merk binnen het juiste kanaal, met de juiste ondersteuning en je zorgt dat je partners het portfolio optimaal uitdragen.

 
Voor deze interim functie zullen een aantal van bovenstaande taken en verantwoordelijkheden samengevat worden in een aantal projecten: selling stories, POS beleid. student activatie, hockey activatie.
 
De kandidaat die wij zoeken voldoet aan de volgende vereisten:
·         Een afgeronde HBO studie, bij voorkeur richting Marketing, Sales of Communicatie;
·         Minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen Trade marketing;
·         Bij voorkeur ervaring in het Out of Home kanaal en/of horeca/food/dranken industrie.
·         Je bent zelfstandig, proactief, een stevige gesprekspartner en commercieel ingesteld.
·         In staat om interne collega's mee te krijgen binnen de uit te voeren projecten.

Let op: bij het vinden van de juiste kandidaat kan de aanbiedingstermijn eerder sluiten.

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten